dinsdag 30 juni 2009

28 *c



De zon doet haar best om ons te laten zweten .
De kamer temp. achter de pc is momenteel 28 *c , een beetje te warm naar mijn zin om hier te blijven zitten dus vlug wat kaartjes posten en dan terug naar de koelte van de huiskamer .

De kaartjes zijn terug " iris " stempelkaartjes ingekleurd met copic markers .


zaterdag 27 juni 2009


Het leven gaat verder .

Nu is mijn verslaving ook nog kompleet ! eerst met kaartjes maken dan met het stempelen en nu nog met de copic markers .
Ik ben terug met mijn aller eerst aangekocht "Iris" stempeltje aan de slag gegaan en het gaat vlot . De bloemen en de vlindertjes zijn ook gestempeld en ingekleurd met copic m. Mijn kleurenpalet zou wel wat uitgebreider mogen worden maar daar voor moet ik nog eens bij Elke geraken en dat wordt dan terug gevaarlijk want ik heb gezien dat ze nu ook ponsen heeft van Martha Steward !


vrijdag 26 juni 2009




Mijn jeugdidool " Michael Jackson " en één van de mooiste stemmen van belgië zijn niet meer " Yasmine " .
Rest in peace !

dinsdag 23 juni 2009


Een kaartje met een flower-fairy stempel ( van een set van drie )


en een simpel dragonfly stempelkaartje .




Vorige week ben ik eindelijk naar " Angels and demons " gaan kijken van het boek van Dan Brown ( het bernini mysterie ) .



Het was zolang al geleden dat ik het boek had gelezen dat het toch weer wat spannend was omdat ik bepaalde dingen niet meer wist . Conclusie ; ik vond hem goed ;-)



maandag 15 juni 2009


Bij zo'n grijze regenachtige maandag als vandaag kan je beter of terug in je bedje kruipen of kaartjes maken .


woensdag 10 juni 2009



Een "Iris" stempelkaartje en een magnoliatje , ingekleurd met copic markers .







zondag 7 juni 2009

Verkiezingen


Vandaag zijn het verkiezingen en dus moeten we allemaal richting stembus .
Ik heb hier geen geloof in , de kiezer mag ( moet ) zijn stem uitbrengen maar echt veel rekening wordt hier toch niet mee gehouden ( mijn mening ! ) dat bewees gisteren nog maar eens één van de zovele debatten op tv , de partij die er al van overtuigd is van te winnen wist al dadelijk te zeggen met welke andere partij ze gingen samen werken , dus ongeacht welke andere partijen veel stemmen krijgen die mogen dan toch niet mee spelen . Ben benieuwd , volgen ga ik niet echt doen maar vanavond en zeker morgen krijg je dan toch alles uitgebreid te horen en te lezen .
Nog een fijne zondag .

woensdag 3 juni 2009

Niet veel te vertellen vandaag , wel enkele kaartjes gemaakt ;-)




maandag 1 juni 2009



Het beloofd een zonnige dag te worden .

Gisteren heb ik de laatste bladzijdes gelezen van " het gebroken raam " van Jeffery Deaver . het was al een hele tijd geleden dat ik nog zo vlug een boek heb uit gelezen ( + - een week ) en ik heb er van genoten en heb zin in meer ! ;-)

Marlene ( A lil' bit of me.... ) geeft " candy " weg op haar blog en ik heb een gokje gewaagd , ik heb daar niet zoveel geluk mee maar je weet maar nooit ! .

Nog een fijne pinkstermaandag !