maandag 19 mei 2008

foto verslag werken







dit zijn de foto's van de werken van de voorbije dagen .




















donderdag 15 mei 2008

De werken gaan door deel 2


Alhoewel fijn.... , sinds 7 uur deze morgen zijn de werken hier in huis terug gestart .
De mensen zijn hier om de muren tegen opstijgend vocht te behandelen en alle meubelen staan terug bijeen in het midden van de living en deze keer zoveel mogelijk overdekt met doeken .
Nadien moet alles terug worden opgekuist en afgewassen en op de plaats gezet ( pffffffffffff )
Na 15 maanden komen ze terug om een controle te doen en dan pas kan alles terug inorde gezet
worden ( bepleisterd en geverfd ) .

maandag 12 mei 2008

Het pinkster week-end zit erop


het was een lang en vooral warm week-end met veel terrasjes en lekkere bbq , gezellig met familie of met vrienden ! Dit is echt " la dolce vita " !
Hierbij hoort ook het filosoferen over de nachtelijke hemel over wat je ziet ; of het de sterren zijn of planeten of zelfs wel ufo's ( wie weet wat je echt ziet ) . Maar dat kan allemaal als je lang uit in een zetel in de nog warme buiten lucht naar de hemel ligt te staren ( af en toe verblind door de flits van het fototoestel van een vriendin ) die dit best wel grappig vind ( ik ook trouwens ! ) dat onze mannen hier zo in op gaan .

woensdag 7 mei 2008

En het zonnetje blijft haar best doen !

het is al gans de week stralend weer , ik heb er de vorige dagen dan ook geprofiteerd om er van te genieten en zoveel mogelijk buiten te gaan ( op dokters voorschrift ) :-)
Van kaartjes maken is dan ook nog niet veel in huis gekomen , wel heb ik mij ondertussen een nieuwe stempeldoos gekocht met een assortiment van 26 verschillende kleine stempels die ik vandaag toch wel eens moet uit proberen ;-) .


Dit kaartje heb ik vorige week nog gemaakt . De bloem die er opstaat is van de verpakking van een parfum staaltje ( Lolita Lempika ) . Ik vond het zonde om het kartonnetje weg te gooien en daarom heb ik er maar dit kaartje mee gemaakt .

Ik ben gek op parfums en staaltjes , de parfum die ik momenteel gebruik is Nina van Nina Ricci .



Het is een zalig geurtje , niet te zwaar en gemakkelijk draagbaar bij dit weer !
Parfum is als een kleding stuk en moet bij het seizoen passen . In de zomer lekker fris en in de herfst en winter warm en zwoel .

vrijdag 2 mei 2008

en de werken gaan door


vrijdag vandaag , en het werk gaat goed vooruit . nog 1 kleine muur en dan komt de opkuis .
Daarna is het ongeduldig wachten op de mensen die de muren komen injecteren ...en daarna en zoveel jaar kan ik eindelijk de muren herverven in de kleurn die ik al zolang wil ( bruin , mocca , chocolade enz ....... ).

Gisteren heb ik dit simpele verjaardags kaartje gemaakt voor een man ( misschien iets te simpel ??)

ik vind het steeds moeilijk om iets voor een man te maken en veel voorbeelden vind je hier dan ook niet voor. Je kan wel altijd rekening houden met hobby's en zo , en dat doe ik dan ook.
zoals dit tweede kaartje dat ik voor mijn schoonbroer zijn verjaardag heb gemaakt ( hij speelt competitie bowling )



of het derde voor iemand die van fantasie houdt .



oh ja , en dan dit nog , voor een
veertiger !



















donderdag 1 mei 2008

1 Mei


Vandaag is het hier in belgiƫ een feestdag , nml dag van de arbeid . En juist vandaag zijn hier in huis de grote werken begonnen . De muren van de living worden binnenkort behandeld tegen vocht en daarom is mijn ventje al de bepleistering ( tot op 1 m. hoogte van de grond ) van de muren aan het kappen . Natuurlijk ligt alles nu onder een dun laagje wit stof . Zelf ben ik naar boven gevlucht veilig achter mijn pc zodat ik de chaos van beneden niet zou zien .