donderdag 31 juli 2008

summertime .....


Al zou ik nu wel liever niet aan mijn zetel of bed gekluisterd zijn , maar dan langs de andere kant probeer ik het dan wat positief te bekijken ( voor zover dat gaat ) en denk dan aan al diegene die nu in dit hele warme weer moeten werken , lijkt mij nu ook niet zo leuk !

Ondertussen ligt al mijn nieuw hobby gerief hier te roepen op mij ( kom maak wat met ons !! ) :-)
en ik zou wel willen maar ik kan nog altijd niet zitten dus zal ik die stemmetjes maar nog wat negeren ( oei ,of zou dit van de pijnstilling zijn ! ? )



Heb wel ondertussen de trailers van de nieuwe Harry Potter film gaan bekijken
( De halfbloedprins )


, yammy laat maar komen grietje !

Hiervan heb ik ook alle boeken al gelezen ( meerdere keren zelfs ) en vind dat ze de films redelijk goed weergeven . Ik ben dus telkens weer benieuwd wat ze der van gemaakt hebben en natuurlijk wil ik die dan ook in mijn dvd collectie .


http://www.youtube.com/watch?v=r991dOccD8A



En de volgende films staan ook nog op mijn ( must see ) lijstje
- spiderwick chronicles
- wanted
- hancock
- narnia ( prins caspian )
- indiana jones 4
- batman ( the dark knight )
- the mummy 3
enz , enz.......

woensdag 30 juli 2008

verjaardagskaartjes


Dit zijn enkele van de verjaardagskaarten die ik opgestuurd heb naar de dames van freubelen en om dat die onder tussen toch al lang zijn aangekomen kan ik die nu wel laten zien .


zaterdag 26 juli 2008

Murhpy slaat weer toe !

alsof alles nog niet simpel genoeg gaat ( not !! ) heb ik er nog een hernia in de rug bij gekregen ook :-(
om te beginnen 14 dagen platte rust , en als dat nog niet helpt dan volgen er infiltraties tussen de wervels ( bah ) .
ik heb dus een ganse week geen pc kunnen gebruiken , en niet dat ik er aan verslaafd ben maar ik miste dat toch wel , heb ik er vandaag eindelijk iets op gevonden :-)
mijn eerste optie was een laptop maar dat vond mijn buget niet zo goed dus dan maar iets anders . en nu t'is geen zicht maar dank zij mijn draadloze muis en klavier en een ligzetel met een stapel kussens om de benen hoger te leggen , kan ik toch weer iets doen met de pc .


nu moet ik er juist nog iets op vinden om al liggend kaartjes te maken dan ben ik helemaal happy !
Wordt vervolgd .

zondag 13 juli 2008

Week-end

omdat het weer nog altijd niet supper is ben ik maar kaartjes gaan maken .
Deze twee zijn op bestelling gemaakt .

Daar ze niet gewoon gepost gaan worden maar in een pakket heb ik ze wat groter kunnen maken dan gewoonlijk . Dit heeft dan ook weer meer mogelijkheden voor de lay-out van de kaart .


dinsdag 8 juli 2008

knutselweer

Buiten waait en giet het verschrikkelijk dus is het ideaal weer om lekker gezellig binnen kaartjes te maken en zeker nu ik mijn nieuwe stempels uit amerika heb gekregen .
Bedankt nogmaals hiervoor Iris !!


Eigenlijk zou ik aan de kuis moeten beginnen maar mijn lichaam denkt daar anders over dus........

donderdag 3 juli 2008



Het zonnetje heeft plaats gemaakt voor de regen en de plantjes halen opgelucht adem want ook al is de zon fijn de regen moet er ook wel zijn ( en het rijmt nog ook ) .



Omdat het lang geleden was , heb ik nog maar eens een "iris" stempelkaartje gemaakt .

woensdag 2 juli 2008

Soldentijd

gisteren was het de start van de solden en ik heb mijn deel al gehad . Wat is er fijner om met een gezellig temperatuurtje geld te mogen uitgeven (^_^)
spijtig genoeg was mijn lievelings hobby winkel niet open ( Verschooten in antwerpen ) dan zou mijn dag pas compleet geweest zijn !! maar de maand is nog niet om en ik keer nog wel eens terug dus .......

vandaag dus maar terug naar de kaartjes .



De dame op de afbeelding is heel herkenbaar en heeft dus geen uitleg nodig , het achtergrondpapier is een behangpapier staal , het lint komt uit action en de bloem komt van een voorbeeld van Club freubelen gemaakt door Marja .